Het is weer tijd voor de Automatiek, die deze week helemaal om time management draait. Maar of er tijd verspild of bespaard wordt: de video’s zijn hoe dan ook allemaal knallers. Je ziet het hier!

Just get the dog

De les van deze heartbreaking video? Je kunt wel oefenen met andere ‘huisdieren’, maar uiteindelijk verspil je alleen tijd, geld en dierenlevens. Just get the dog!

Ted’s cream, Gregs’ pain

Ted’s Pain Cream werkt tegen alle pijntjes en kwaaltjes. Maar waarschijnlijk niet tegen de pijn die je voelt als jij een crème hebt uitgevonden en die vervolgens naar je collega vernoemd wordt. Had Greg dit vooraf maar geweten, dan had hij zijn tijd wel beter besteed.

Slow TV

Besteed je je tijd graag aan snelle wasprogramma’s? Dan is ‘Washing Machine: The Movie’ dé film voor jou. Verwacht zowel spannende highlights als shocking info. Poets die Oscar maar vast op.

Baas boven baas

Maar op welke telefoon kijk je zo’n kaskraker? De battle gaat niet meer alleen tussen Samsung en iPhone: Motorola neemt het stokje van Samsung over en dist beide telefoongiganten! Want je bent het beste af als je naar een Motorola up-upgrade.

Time for a drink

En je wilt natuurlijk geen seconde van je filmpje missen. De voice assistant van Jim Beam beantwoordt gelukkig al je vragen. Of nou ja… eigenlijk heeft hij geen idee hoe laat het is, maar het is sowieso tijd voor een glaasje – dat hij zelf inschenkt!

Deel dit artikel

About Yune Creative Content Company