Deze week worden in de Automatiek mysteries opgelost die ons al jaren bezighouden. Dan kun jij al je zintuigen weer richten op de andere meesterwerken van deze week. Check het snel!

Allemaal eruit!

Het blijf een mysterie: wat betaalt je energiemaatschappij allemaal met jouw geld? Zo’n beetje alles en iedereen, laat easyEnergy zien. Maar de budgetmaatschappij is er klaar mee: alle verborgen kosten het huis uit!

Mystery solved

Nog zo’n onopgelost raadsel: de duivelse glimlach van de Disaster Girl. Alweer dertien jaar gaat de meme mee, maar nog altijd vragen we ons af: wie is dit meisje? Heeft ze de brand aangestoken? Werkt ze samen met de duivel? Gelukkig is daar thrillerkanaal Polar+, dat een einde maakt aan onze slapeloze nachten. Another mystery solved.

Make origami, not war

Nu alle mysteries zijn opgelost, focussen we ons op ander moois. Na jarenlang shocking beelden van kinderen in oorlogsgebieden te hebben getoond, pakt WarChild het eens anders aan. Met toffe origamiwerkjes laten ze zien wat er met je geld bereikt kan worden – letterlijk!

Zie je ’t voor je?

Terwijl WarChild ons verbluft met mooie beelden, doet CliniClowns het tegenovergestelde. Want alles wat je nodig hebt is een goed verhaal: de kracht van verbeelding doet de rest in deze creatieve commercial.

Deel dit artikel

About Lois van Aken