Ook deze week kwam er weer een overwhelming aantal video’s uit het op web. Maar natuurlijk is alleen voor de allertofste content weer plek in de Automatiek. Van comfy feestdagen tot de wereld achter social media: je ziet het hier.

No more fear of the past

Een bezoekje aan de kaakchirurg kan letterlijk én figuurlijk pijnlijke situaties opleveren. Gelukkig zit je met een zorgverzekering van Ohra altijd goed (in de tandartsstoel). Je kiest namelijk zelf door wie je wel, maar vooral door wie je niet wilt worden behandeld. Dat is alweer een angst minder.

Fijne, veilige feestdagen!

Ah, de feestdagen! Dé tijd van het jaar om je geoorloofd vol te proppen. Heb je iets te hard gebunkerd? De comfy broek uit deze over the top Amerikaanse infomercial zorgt ervoor dat je zonder zorgen verder kunt eten.

Dol op data

Bij data draait het echt niet alleen om saaie enen en nullen. Met een vleugje creativiteit maak je van data juist iets heel tofs! De voordelen zijn oneindig – het kan je zelfs nieuwe vrienden opleveren.

Stop de regelgekte

Niemand wordt blij van te veel regels. Zeker niet als je daardoor je verhaal niet kwijt kunt aan je zorgverlener. En dan moet het maar op een andere ingrijpende manier.

Make photos come true

Elke dag like je plekken waar je nooit bent geweest en volg je mensen die je nooit hebt ontmoet. Maar the world is bigger than the palm of your hand, laat deze toffe video zien. Boek dus een ticket en bezoek die hotspot in real life!

Deel dit artikel

About Lois van Aken