Yune

De Automatiek #86

Het was deze week niet stil in reclameland. Tijd voor een nieuwe Automatiek, dus! Leg je werk aan de kant en bekijk de allervetste campagnes. Dit mag je absoluut niet missen!

Scheer je weg #kingstache

Burger King is on a streak. Na een sociaal experiment en hun langste commercial ooit is het tijd voor Movember. Want met zoveel gezichtsbeharing als The King kun je je snor deze maand natuurlijk niet drukken. Tijd voor een afspraak bij de barbier!

The Honda Next Door

Officiële dealers te kort? Geen probleem voor Honda. Ze toveren huizen van trouwe eigenaren gewoon om in pop-up garages. Slim, want zijn loyale fans niet de beste verkopers?

Have a break… from the usual 

Deze zombies zijn klaar met die eeuwige achtervolgingen. Tijd voor een break! Onder het genot van een KitKat natuurlijk. Het blijven toch een beetje mensen.

Op de foto zag het er zo mooi uit…

maar in real-life is het een echte shopping fail. Wil je bij je volgende aankoop positievere reacties uit de tent lokken? Check de Thuiswinkel Waarborg voor gegarandeerd succes.

It’s alive

Lexus brengt wereldberoemde kunstwerken tot leven in deze toffe commercial. Het grootste meesterwerk? Dat is de auto zelf, natuurlijk. Bonuspunten als je de titels van alle werken kunt noemen!

Deel dit artikel