Het weekend is in zicht en dat betekent dat de Automatiek weer voor je klaarstaat! Deze week blikken we terug op de vakantie, kijken we uit naar de herfst en laten we niet meer met ons sollen. Maak het jezelf comfortabel en kijk mee!

SOS #vacayfail

Twee Nieuw-Zeelanders proberen in Parijs een glimp op te vangen van de Mona Lisa. Dat gaat niet zo soepel. Gelukkig belt Oslo (ja, de stad!) om ze te redden. Een creatieve manier om toeristen te trekken, we like! Maar niet te veel dan, hè.

Het is herfst!

Dus lekker in je onesie onder de dekens met een beker warme chocolademelk? Nope, dacht het niet. Regen, wind en kou zijn geen excuus. Slecht weer is juist het mooiste weer dat er is! Denk daar maar eens aan, als je weer door de regen naar je werk fietst.

Stop searching. Start watching.       

Zo herkenbaar: de struggle om twee dezelfde sokken te vinden. Maar zoeken, dat is tijdverspilling. Film1 zorgt er daarom voor dat je tijdens een avondje bingen je tijd effectief besteedt. Of nou ja, effectief…

“Centraal gelegen loft met prachtig uitzicht over de stad”  

Dat klinkt als een droom! Maar de foto’s? Die komen niet direct uit een hip woonmagazine. Deze Mexicaanse Airbnb verhuurt namelijk huizen die verwoest zijn door een aardbeving. Door symbolisch een woning te huren, draag je je steentje bij aan de heropbouw. Slim!

 

En nú is het genoeg!

Van vioolles naar voetbaltraining en weer terug. Deze kleintjes zijn er klaar mee: playing is not over untill THEY say it’s over! Of tot ze honger krijgen.

Deel dit artikel

About Lois van Aken