Het is weer vrijdag en ook vandaag staat er weer een nieuwe Automatiek voor je klaar! Deze week zie je hoe je in Brazilië de meest verse groenten in de supermarkt kunt kopen en hoe een Deens reisbureau dé manier verzon om het aantal geboortes in het land weer omhoog te krijgen.

Ovulatiekorting en een jaar lang babyspullen
Dat bood het Deense reisbureau Spies aan aan stellen die na hun vakantie in verwachting terugkeerden. Het aantal geboortes stond namelijk op het laagste niveau sinds 27 jaar. De actie heeft geholpen, want in het eerste kwartaal van 2016 zijn er 1000 baby’s meer geboren dan in dezelfde periode in 2015!

Beleef je leukste momenten in 360 graden
Door deze servettenhouder met 360 graden camera via BlueTooth aan te sluiten op je telefoon, kun je dat leuke etentje met vrienden ook nog eens delen via je social mediakanalen!

Je groenten waren nog nooit zo vers
In deze supermarkt in Brazilië kun je ze namelijk zo uit de grond plukken!

Kinderen zitten vaak te dicht op hun beeldscherm..
Maar daar heeft Samsung iets op bedacht! Met de speciale Safety screen app, kunnen kinderen alleen naar een filmpje kijken of een spelletje spelen als ze op de juiste afstand van het scherm zitten.

Kickstarter van de week
Met de Dato DUO kun je op een gemakkelijke wijze samen met je vriend, vriendin, moeder, oma, kind of wie je maar wilt, je eigen muziek maken!

Deel dit artikel

About Kelly de Witte