Het is weer vrijdag! Zoals je gewend bent, staat er ook deze week weer een Automatiek voor je klaar. Deze week met onder andere een fotograaf die wel erg creatief omgaat met etenswaren en de perfecte oplossing om je oma op de hoogte te houden van je social media posts.

Het heelal van etenswaren
Fotograaf Navid Baraty weet de meest indrukwekkende foto’s van ‘het heelal’ te maken. Dit doet hij enkel met het gebruik van etenswaren! Zo zijn de planeten op deze foto gemaakt van pannenkoeken en de ruimte van olijfolie, bloem, kaneel, komijn en zout. Meer van dit soort creaties kun je terugvinden op de Instagrampagina van de fotograaf.

Maak de perfecte foto met slechts één klik
Volgens IKEA verdwijnt de kunst van de fotografie doordat iedereen altijd en overal zoveel foto’s kan schieten als hij wil. Met de KLIKK-app kun je slechts één foto maken. Je wordt hierdoor gedwongen de juiste compositie, timing en lichtval te kiezen.

Laat je hond zijn leukste momenten delen
In dit grappige filmpje van Pedigree zie je hoe je hond zelf zijn leukste momenten kan delen op zijn social media pagina. Als je trouwe viervoeter met z’n staart kwispelt, maakt The Posting Tail-app automatisch een foto en plaatst die op zijn social media pagina.

Social media is niet alleen voor jou en je hond..
Maar ook voor je oma! Voor ouderen is het in dit digitale tijdperk soms lastig om bij te blijven. Met Project GramGram worden jouw digitale posts omgezet naar fysieke post die je oma in de brievenbus ontvangt. Zo blijft ze altijd op de hoogte van wat je bezighoudt!

Kickstarter van de week
Door middel van de AirJamz is het mogelijk om luchtgitaar spelen met echt gitaargeluid! Let’s rock!

Deel dit artikel

About Kelly de Witte