We introduceren bij deze graag onze vier nieuwe aanwinsten.

MILOU VAN DEN AKER

Milou is begonnen als creative designer bij Yune. Ze is afgestudeerd aan de Kunstacademie in Maastricht, richting Autonome Beeldende Kunst. Waarom ze dan geen schilder is geworden? Ze vindt het veel te leuk om grafisch bezig te zijn voor adverteerders, maar wel altijd met een zekere vrijheid.
Milou zit het liefst niet de hele dag achter haar computer, maar loopt lekker rond en is graag met haar handen bezig: dingen maken! Social media vindt ze te gek omdat je meteen reactie krijgt op je werk. “Als een post het heel goed heeft gedaan geeft dat een voldaan gevoel.”

Milou heeft nu al te weinig vakantiedagen: net terug uit Thailand en de Filipijnen, gaat ze binnenkort Afrika ontdekken in Zimbabwe, Botswana en Namibië.

ROEL HEI

Roel heeft maar één motto: we work for fun. Z’n salaris maken we dan ook eigenlijk een beetje tegen zijn zin over. Roel maakt graag mooie dingen en werkt sinds kort bij ons als designer en art director. Roel leerde de ‘tools of the trade’ op het Media college in Amsterdam en ging daarna naar de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Roel heeft jarenlang bij jongerenbureau Keesie gewerkt en begrijpt jonge doelgroepen als geen ander. In z’n vrije tijd maakt ‘ie graag logo’s én muziek. Hij heeft een rare voorliefde voor de jaren ’80.

BERIT HOL & VINCENT QUAK

Ons nieuwe creatieve team! Hol y Quak. Berit noemt zichzelf een Zwitsers zakmes. Vincent was vroeger fotograaf. Ze leerden elkaar kennen op de Willem de Kooning Academie, waar ze — beiden in deeltijd — nog nét niet cum laude afstudeerden. Berit werkte voor Yune bij vandrveen en More than Live, Vincent onder meer op de creatieve afdeling van Coolblue.

Nog een paar pikante details dan. Berit houdt van naaktkatten. En Vincent heeft een fantastisch boek gemaakt over Putin-op-een-paard. Oja, en een levensgroot cruiseschip van karton. Te bestellen via de webshop van Yune.

About Yune Creative Content Company